Atrezzo dance academy

Innauguració Atrezzo Dance Academy

Grangela Fitness Club innaugura una escola de ball enfocada a tot tipus de usuaris, Atrezzo Dance Academy, situada tot just al costat de les nostres ja actuals instal·lacions i amb vestuaris propis per tal de donar els màxims serveis possibles.

Us convidem a venir a la recepció del nostre gimnàs per informar-vos sense cap tipus de compromís.

Setmana de franc

Ànims! Descalçat i vine a ballar!

Com a promoció especial, Atrezzo Dance Academy ha decidit fer una setmana de franc per a tots els qui vulguin probar en les diferents modalitats de ball.

Aptes per tot tipus de públic, la setmana del 8 al 14 de setembre, Atrezzo Dance Academy vol arribar a tots vosaltres de la millor forma, ballant i rient! Us deixem l'enllaç al nostres Facebook per consultar l'horari de les classes.

És necessari apuntar-se a les classes per tal que no hi hagi "overbooking" i tot flueixi de la millor forma possible.

Més info: FACEBOOK GRANGELA FITNESS CLUB

Enocursa Torres 2014

2a Enocursa Torres: 10km entre vinyes

El dia 25 de maig de 2014 desde cellers Torres organitzem la segona EnoCursa dirigida a tots els amants del running i el vi en un circuit entre vinyes que es realitza en els municips de Pacs del Penedès i Sant Martí Sarroca.

GRANGELA FITNESS CLUB estarà present realitzant activitats dirigides vàries com: escalfament prèvi a la cursa, taller d'estiraments posterior...

L’esdeveniment tindrà lloc a les instal•lacions de Bodegues Torres a Pacs del Penedès i constarà d’un circuit de 10km, a l'abast de tots els corredors! L’Enocursa Torres passarà per un paisatge vinícola d’asfalt i camí de terra. Horari previst: 8.30h recollida de dorsals, 9.30h Enocursa, 11h Entrega de premis i pica pica! Al finalitzar l’Enocursa l’organització oferirà obsequis a tots els participants i diferents premis als guanyadors, juntament amb degustació de vi, pica pica i molt més! Un dia ideal per gaudir de la natura, l’esport i el vi al Penedès!

Més info: http://www.enocursa.cat/

Enocursa 2013 gfc i torres

Ànims! Posa't les bambes i vine a córrer!

Vàreu ser més de 100 persones les que l’any passat participàveu en la primera edició d’aquesta meravellosa cursa organitzada per Experiències Torres i Grangela Fitness Club.

Una vegada més aquest any ens apropem als nostres socis i convidem a participar a la segona edició seguint l’essència de l’anterior edició.

Més info: www.grangelafitnessclub.com/esdeveniments

Pla d'estiu gfc 2013

Grangela Fitness Club crea un pla d'estiu per assolir els teus objectius en 3 mesos!

Som molts els que cometem excessos durant l’any i no prestem atenció al nostre físic per l’estrès, feina, reunions, tasques personals, etc... A Grangela Fitness Club som conscients de que s’apropa l’estiu i amb ell la famosa operació bikini, motiu pel qual hem dissenyat un pla específic de posta a punt per aquest estiu 2013 on encara ets a temps de lluir un cos excel·lent!

Hem realitzat un pla de programació de 3 mesos per tal d’assolir els objectius proposats i poder lluïr aquest estiu 2013 el cos que sempre has desitjat.

Ànims! Aixeca’t i vine a visitar-nos! Estarem encantats d’obrir-te les portes i fer-te una visita guiada per les nostres instal·lacions.

Més informació: Grangela Fitness Club, C/J.V.Foix, S/N

Entrenament personal

Apostem per un tracte personalitzat i guiat, on el primer, es satisfer les necessitats dels socis.
A partir d’ara ja es disposa del servei d’entrenament personal en tota la jornada d’apertura del centre, on es realitza un entrenament més personalitzat, preparacions per proves d’oposició, entrenament per millorar en alguna competició, millorar la condició física, etc.

+KMS Running

T’agrada sortir a córrer? Vols sortir amb més gent?
Ara tens cada Dimarts a les 19.30 i Divendres a les 13.30 entrenament amb grup de running! Queda oberta la nova activitat de +KMS, sense cost i sense inscripció. Només necessites ganes de córrer i presentar-te a recepció puntual!

Matronatacio

Sabies que durant l'embaràs l'activitat aquàtica és fonamental?
Si estàs embarassada o tens alguna coneguda que ho estigui, ara és el moment d’apuntar-te a les classes de matronatació. Gaudeix de l’activitat física dins l’aigua per sentir-te molt millor durant l’embaràs.