Sala Musculacio

Life Fitness, una de les millors firmes mundials a Grangela Fitness Club.
A Grangela Fitness Club comptem amb la millor qualitat de maquinària de fitness possible, ja que tenim una de les millors firmes mundials com ho és Life Fitness. Disposem de totes les possibles màquines per poder treballar tots i cada un dels músculs. Per tal de treure el major rendiment, disposeu de tres entrenadors de sala en tot l'horari d'apertura.

Maquines Cardiovasculars

Comença a millorar la teva forma física de la millor manera a Grangela Fitness Club.
Igual que en les màquines de fitness, dipositem la nostra confiança en la firma Life Fitness per disposar dels millors aparells cardiovasculars del mercat. Tenim els quatre tipus de màquina possible: cinta, elíptica, bicicleta i bicicleta horitzontal.

Activitats Dirigides

T'oferim més de 50 classes diferents setmanals tant a sala com a piscina, t'animes?
Disposem d'una llarga llista de professionals a la teva disposició de dilluns a dissabte. Classes de tot tipus i a totes hores impartides pels millors monitors: Batuka, Spinning, Salsa, Manteniment, Fitpump, Pilates, GAC, TBC, Aquagym, Ioga... i un llarg etcètera de diversitat de classes.

Zona Piscina

Grangela Fitness Club és l'UNIC gimnàs privat amb piscina pròpia de la comarca.
Tot i que els nostres socis poden gaudir sempre que ho desitjin de la pisicina, disposem d'una gran varietat d'activitats a l'aigua per a totes les edats: cursets de natació per nens/es, matronatació per embarassades, aquagym, classes particulars de natació... Anima't a capbussar-te a les nostres instal·lacions i treu el màxim fruit de tu mateix.

Repte GFC

Guanyar-nos la teva confiança.
Ho desitjem per sobre de tot, complaure les teves necessitats sense decebre't.
Facilitar-te els serveis que desitjes amb professionalitat.
Partint de rutines personalitzades, al nostre gimnàs disposaràs de seguiment continu.
Complir tots els teus propòsits.
Ens agrada que evolucionis, és pel que desitjem ajudar-te a assolir els teus objectius.

moltes opcions

A Grangela Fitness Club treballem dur per innovar el màxim possible, fent una gran diversitat de classes dirigides i activitats pels socis amb tot tipus d'objectius. És per això que us posem algunes de les moltes opcions que tenim, incloent la nova tendència del TRX:

Horaris

Disposem d'una gran varietat de classes dirigides.

Et convidem a descarregar-te l'horari en format .pdf i vegis la gran varietat de classes que disposem al llarg de tota la setmana.

Descarregar